• Lorem ipsum

Verzenden 

Heb je een bestelling geplaatst? Super leuk, worden we blij van!
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we ermee aan de slag. Ons team zal je bestelling dan eerst beoordelen en zorgvuldig controleren en verwerken. Zodra je bestelling is geaccepteerd, ontvang je een berichtje.

We houden je op de hoogte van de voortgang van je bestelling. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een melding met alle benodigde details. Hierin vind je ook een Track & Trace-code van PostNL, waarmee je de locatie van je pakketje kunt volgen.

Als je nog vragen hebt over je bestelling of bezorging, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag en doen ons best om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je winkelervaring bij ons.

Wil je jouw bestelling graag ingepakt ontvangen? Geef dit dan in de bestelnotities aan; we pakken je bestelling met liefde in.

Verzendkosten
Wij verzenden gratis vanaf €200. Voor bestellingen onder €200 bedragen de verzendkosten €6,50.

Levertijd
Onze levertijd is 1-3 werkdagen. Wil je graag je bestelling met spoed ontvangen? Neem gerust contact met ons op en geef dit aan in de bestelnotities. Dan zullen wij ons best doen je bestelling zo snel mogelijk te versturen. 

Retourneren

Heb je jouw bestelling ontvangen en wil je iets terugsturen? Dit is uiteraard geen probleem! 
• Retourneer je bestelling binnen 7 dagen (inclusief weekend).
• Artikelen gekocht in de sale of met korting kunnen niet geretourneerd worden.
• Retourneren is voor eigen rekening.