• Lorem ipsum

NYNSTYLES: A SISTERS COMPANY

30 Jan 2022
by Nynke en Anne Berber

Zo blij dat ik dit nieuws met jullie kan delen. Anne Berber en ik gaan het samen aan: Nynstyles runnen. En daar ben ik superblij mee! We hebben drukke jaren gehad en door het ziek zijn van Maes ben ik er achter gekomen dat ik het niet meer alleen wil doen. In die periode heeft het team en Anne,  mij ontzettend geholpen door alles over te nemen. Dat gevoel dat we samen dit kunnen doen, maakte mij heel erg gelukkig! We hadden al heel veel leuke plannen en ideeën maar die groeien zo alleen maar meer!
Meer over Anne Berber lees je hieronder.

Leafs,
Nynke

 

Wat ben ik ontzettend trots op Nynke. Trots op dat ze mijn zus is en ook ontzettend trots op het prachtige bedrijf Nynstyles.
Ik ben Anne Berber, in 2017 getrouwd met Auke Pieter en mem van Idse en Seeger. In de afgelopen periode heb ik Nynke mogen helpen in de winkel. Dit begon als hobby en eigenlijk is het dat nog steeds. Toen Nynke mij vroeg om nog meer betrokken bij haar bedrijf te worden, kon ik van mijn hobby ook nog mijn werk maken. Ik kijk er naar uit om samen met Nynke en de andere collega's jullie nog vele jaren te kunnen helpen.

 

Liefs, 

Anne Berber

Be the first to comment...
Leave a comment
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »